Macap LEO 55 Essential
Leo 55 Essential je kompaktní a nadprůměrně tichý profesionální mlýnek vybavený plochými mlecími kameny o průměru 55 mm. Nabízí programovatelné dávkování v rámci čtyř provozních režimů včetně nepřetržitého mletí. Za jednu sekundu dokáže umlít až 1,7 g kávových zrn.
Popis:
Leo 55 Essential je praktický a spolehlivý mlýnek kávových zrn vyvinutý italskou společností Macap. Je vybaven bezkrokovým mlecím systémem pro mikrometricky přesné nastavení mletí, technologií Silent System zajišťující tichý chod (hlučnost přibližně 72 až 75 dB), přehledným displejem s dotykovými tlačítky a plochými mlecími kameny o průměru 55 milimetrů. Mlecí kameny lze díky bezšroubovému systému velmi jednoduše vyjmout, očistit a znovu vložit do přístroje. Vidlice mlýnku je výškově nastavitelná, lze ji zcela odpojit a disponuje pogumovaným povrchem proti poškrábání portafiltru. Mlýnek dává na výběr ze čtyř provozních režimů: výdej jedné dávky, výdej dvou dávek, výdej tří dávek nebo konzistentní semi-automatický výdej. Mlecí čas jedné dávky je navíc možné nastavit s přesností na desetinu sekundy - od 2,2 sekund až po 30 sekund. Nechybí dále ani počítadlo namletých dávek a vylepšený zásobník, který lze kdykoliv odpojit bez rozsypání kávových zrn.
Videa:
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mlýnky |
---|---|
Hmotnost: | 6.2 kg |
Šířka v mm: | 131 |
Výška v mm: | 380 |
Hloubka v mm: | 183 |
Hmotnost: | 6,2 kg |
? Barva: | Černá |
Ovládání: | Hybridní |
Nastavení hrubosti mletí: | bezkrokové |
Napětí a příkon: | 230 V 50 Hz / 310 W |
Objem zásobníku na kávu: | 300 g |
Maximální mlecí rychlost: | 1,7 g / sec |
Průměr mlecích kamenů: | 55 mm |
Položka byla vyprodána… |
Video 1
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Macap je úspěšná italská značka kuchyňské techniky založená v Benátkách již během třicátých let minulého století. Firma se stala světově úspěšnou mimo jiné i díky svým profesionálním kávovým mlýnkům, jež kombinují klasické a moderní designové prvky a umožňují perfektně přesné namletí kávových zrn pomocí masivních mlecích kamenů o průměru 50 až 75 mm. Perfekcionistický přístup firmy je vedle provedení mlýnků znát například i na patentovaném vynálezu takzvaných dynamometrických tamperů, pomocí kterých lze stlačovat namletou kávu s konzistentní precizností.