Macap MXDZ/C18 digital
Macap MXD je vysoce výkonný profesionální mlýnek kávových zrn nabízející mlecí výkon tří gramů kávy za sekundu. Disponuje kovovými mlecími kameny o průměru 75 mm, umožňuje uložení tří programovatelných dávek a nemá krokově omezenou nastavitelnost mletí. Součástí mlýnku je i termodynamický tamper o zátěžové síle 25 kg.
Popis:
Macap MXDZ C18 digital je vysoce výkonný profesionální mlýnek kávových zrn vybavený obřím zásobníkem o kapacitě 1,4 kg, počítadlem a plochými mlecími kameny o průměru 75 mm. Nerezové zpracování schránky a mlecí výkon tří gramů kávových zrn za sekundu z něj činí odolného a spolehlivého a pomocníka i do velmi náročných provozů. Mlýnek rovněž disponuje displejem a umožňuje nastavení tří programovatelných dávek pro maximální pohodlnost obsluhy. Hrubost mletí není krokově omezena, takže mlecí intenzitu lze nastavit s absolutní přesností. Verze MXDZ navíc přichází se zabudovaným termodynamickým tamperem, který zvládá vyvinout konstantní tlak o síle rovné zátěži 25 kilogramů.
Technické specifikace:
Rozměry (šířka x výška x hloubka) 230 x 600 x 370 mm Váha 13,7 kg Povrchový materiál Nerez Barva Černá Napětí 230 V / 50 Hz Příkon 380 W Kapacita zásobníku kávy 1,4 kg Displej, počítadlo ano Nastavitelnost mletí bez krokového omezení |
Tvar mlecích kamenů ploché Materiál mlecích kamenů kov Průměr mlecích kamenů 75 mm Počet otáček/min 1400 Rychlost mletí 3 gramy kávy za sekundu Počet programovatelných dávek 3 Možnost manuálního dávkování kávy ano Materiál zásobníku kávových zrn termoplast Tamper termodynamický tamper o síle 25 kg |
Video:
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Macap je úspěšná italská značka kuchyňské techniky založená v Benátkách již během třicátých let minulého století. Firma se stala světově úspěšnou mimo jiné i díky svým profesionálním kávovým mlýnkům, jež kombinují klasické a moderní designové prvky a umožňují perfektně přesné namletí kávových zrn pomocí masivních mlecích kamenů o průměru 50 až 75 mm. Perfekcionistický přístup firmy je vedle provedení mlýnků znát například i na patentovaném vynálezu takzvaných dynamometrických tamperů, pomocí kterých lze stlačovat namletou kávu s konzistentní precizností.